Komuna e Shtimes ndan nga 100 euro nënave lehona – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Komuna e Shtimes ndan nga 100 euro nënave lehona

22:43 | 22 Shtator 2022

Lehonat e komunës së Lipjanit kanë marrë lajm të mirë.

Kryetari i Komunës së Shtimes, Qemajl Aliu, ka bërë të ditur se i kanë ndarë nga 100 euro për nënat lehona.

Ai ka njoftuar se deri më tani kanë aplikuar 148 nëna lehona të cilave u janë ekzekutuar shtesat, derisa tha se mundësia për aplikim vazhdon akoma.

“Për 148 nëna lehona që kanë aplikuar deri tani, janë ekzekutuar pagesat me shtesën prej 100 eurosh për fëmijët e porsalindur”.

“Mundësia e aplikimit vazhdon akoma dhe inkurajojmë gjithë nënat e reja të aplikojnë. Shuma aktuale do ndikojë sadopak në zbutjen e obligimeve financiare”, ka shkruar Aliu në Facebook.

Komento: