Konfiskohet sërish mish në Pejë, kjo është arsyeja – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Konfiskohet sërish mish në Pejë, kjo është arsyeja

13:03 | 23 Shkurt 2019

Janë konfiskuar mbi 1500 kg mish në Pejë, pasi nuk i plotësonte kushtet për treg.

Në bazë të urdhëresës te lëshuar nga gjykata, njësitë policore se bashku me inspektoret e AUK, kanë kryer kontrolle në thertoren pronë e të dyshuarit mashkull.

Gjatë kontrollit është gjetur dhe konfiskuar sasi mishi rreth 900 kg i cili mish ne baze te raporteve te inspektorëve të AUK-ut, nuk i ka plotësuar kushtet ligjore që të nxirret në treg. Mishi i konfiskuar është asgjësua.

Lidhur me rastin është informuar prokurori i shtetit ku me urdhër te tij i dyshuari pas intervistimit është liruar ne procedure te rregullt.

Inspektime pati edhe në një thertore tjetër në Pejë.

Gjatë kontrollit është gjetur dhe konfiskuar sasi mishi rreth 520 kg, i cili mish në bazë të raporteve të inspektorëve të AUK-ut, nuk i ka plotësuar kushtet ligjore që të nxirret në treg. Mishi i konfiskuar është asgjësua.

Me rastin është informuar prokurori i shtetit ku me urdhër të tij i dyshuari pas intervistimit është liruar ne procedure të rregullt.

Gjatë kontrollit edhe në një tjetër thertore Policia bashkë me inspektorët kanë gjetur dhe konfiskuar sasi mishi rreth 110 kg i cili mish në bazë të raporteve të inspektorëve të AUK-ut, nuk i ka plotësuar kushtet ligjore që të nxirret në treg. Mishi i konfiskuar është asgjësua.

I dyshuari pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.

Komento: