Korrupsioni në Kosovë, ja ҫfarë thonë ambasadorët e huaj

08:21 | 10 Dhjetor 2018

Korrupsioni vazhdon të mbetët një ndër sfidat kryesore në vendin tonë.

Sot në Kosovë, në kuadër të Javës kundër Korrupsionit, do të flasin ambasadorët e huaj për korrupsionin në vendin tonë.

Ambasadori i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip S. Kosnett bashkë me ambasadorët e Mbretërisë së Bashkuar, Ruairí O’Connell, i Italisë dhe Francës, të ngarkuarin me punë të Ambasadës gjermane, Kryesuesen e Zyrës së BE-së në Kosovë, si dhe një përfaqësues të organizatës Iniciativa për Progres do të flasin sot gjatë hapjes së Javës kundër korrupsionit në Kosovë.

Ky aktivitet do të zhvillohet në Prishtinë dhe pjesëmarrësit do të flasin me fillim nga ora 09:30.

Komento: