Kosovarë, më mirë mos u nisni për Shkup, ja ҫfarë po ndodh në atë rrugë

21:46 | 14 Dhjetor 2018

Bëni mirë të mos niseni për magjistralen Kaçanik-Hani i Elezit.

Kolona të gjata janë krijuar në këtë rrugë.

Rruga që qon në kufirin ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë është bllokuar ngavetura të shumta, të cilat kanë krijuar kolona me kilometra.

Shikoni vet pamjet më poshtë:

Komento: