Kryeministri Haradinaj ka disa fjalë për Angela Merkelin

21:15 | 07 Dhjetor 2018

Kryeministri Haradinaj ka thënë disa fjalë të mëdha për kancelarën gjermane, Angela Merkel.

Ajo i dha dimension të ri qasjes së politikës gjermane dhe evropiane ndaj Kosovës.

“Lidershipi i Angela Merkel i dha dimension të ri qasjes së politikës gjermane dhe europiane ndaj Kosovës. Për 18 vite sa udhëhoqi me CDU-në, Merkel tregoi guxim e vizion për një Europë te fuqishme ekonomikisht dhe në partneritet strategjik me ShBA-të.

Lidershipi i saj fuqiplotë i dha Kosovës zë të arsyeshëm për ta mbrojtur sovranitetin dhe rrugën tonë europiane. Pasardhëses Annegret Kramp-Karrenbauer i urojmë sukses për ta vazhduar udhëheqjen e CDU-së”, ka shkruar Haradinaj

Komento: