Kur Cima u grimoske si grua!

12:27 | 06 Dhjetor 2018

Humoristi Cima përveç për skeqet e tij edhe në jetën e përditshme njihet si person shumë energjik, shkruan lajmi.

Ai ka filluar të bëhet aktiv edhe në rrjete sociale sidomos atë Instagram dhe së fundmi i ka habitur të gjithë me postimin që e ka bërë.

Ai shfaqet me i grimuar dhe me flok të lidhura ndërsa pranë fotos u ka thënë ndjekësve të mos frikësohen pasi në fotografi është Cima.

Komento: