Kur do të hiqen vizat për kosovarët, ja ҫfarë thotë ambasadori gjerman

23:36 | 08 Maj 2019

Liberalizimi i vizave vazhdon të jetë temë shumë e diskutuar në vend dhe jo vetëm.

Data e premtime të ndryshme janë dhënë për këtë ҫështje.

Ambasadori gjerman, Christian Heldt, ka deklaruar sot në Drenas se nuk dihet se kur do të ndodhë liberalizimi i vizave, por që liberalizimi duhet të ndodhë.

E kjo deklaratë e tij vjen në vazhdën e festimeve për ditën e Europës në Kosovën që nuk është në BE.

Komento: