Kushtrimi e dërgon Learten te doktori, çka i ndodhi asaj?

22:26 | 07 Maj 2019

Kushtrimi e ka dërguar bashkëshorten te stimatologu.

Djali i këngëtares Shyhrete Behluli, tash ka nisur të njihet edhe si bashkëshorti i Leartes, pasi kjo e fundit është bërë person mjaftë i mediatizuar.

Nuk e dimë nëse Kushtrimit i pëlqen ose jo ky fakt, megjithatë, kjo është e vërteta.

Vetë Kushtrimi duket që nuk pëlqen të ekspozohet shumë. Ai, duket natyrë modeste dhe pa dëshirën e madhe për tu parë e përfolur kudo, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi, Kushtrimi e ka dërguar bashkëshorten te stimatologu.

U frikësua Learta të shkoj vete, apo si ishte puna?

Komento: