Ky është shqiptari që agjëron 6 mua brenda vitit

08:21 | 07 Maj 2019

Një shqiptar nga Kosova agjëron 6 muaj brenda vitit.

Ai thotë se i ka vërejtur të mirat për këtë që po e bënë

Haqif Agaj ditën e parë të Ramazanit nuk e pati të vështirë ta agjërojë, dhe ka një arsye të fortë për këtë.

Ai thotë se Ramazani është vetëm njëri nga gjashtë muajt që agjëron gjatë vitit.

Agaj beson se kjo që bënë i është kthyer për të mirë në këtë botë. Sa i përket shëndetit nuk përballet me ndonjë sfidë.

Komento: