La anash fustanet e frizurat, kjo është maturantja që zgjodhi stilin më të veҫantë

16:25 | 07 Maj 2019

Mbrëmja e maturës është nata më e rëndësishme për nxënësit që përfundojnë shkollën e mesme.

Të gjithë nxënësit i kushtojnë rëndësi të veҫantë kësaj nate, duke zgjedhur veshjet më të bukura, shkruan ORAinfo.

Sidomos femrat, janë ato që preokupohen më shumë për këtë natë, duke zgjedhur fustana e frizura të ndryshëm.

Por, një maturante duket se ka zgjedhur të mosh vesh fustan e as të mos bëjë frizurë të rëndë.

Ajo është shfaqur e veshur me pantollona dhe me flokë të mbledhura.

E tillë, ajo është dukur mjaftë bukur dhe më e veҫantë se të tjerat./ORAinfo/

Komento: