Liberalizimi i vizave, Labinot Tahiri bën premtimin që nuk e priste askush

15:41 | 14 Janar 2019

Liberalizimi i vizave vazhdon të jetë ndër ҫështjet ende të pazgjidhura për Kosovën.

Këngëtari deputet në Kuvendin e Kosovës, Labinot Tahiri, pas dorëzimit të pasaportave, ka marrë edhe një vendim, si shenjë e solodarizimit me qytetarët për mosliberalizimin e vizave.

Pasi që kishte premtuar se nuk do të udhëtonte jashtë shptetit, Tahiri ka postuar një ‘story’ në rrjete sociale, përmes së cilës ka treguar se nuk do t’i pres flokët dhe mjekrrën deri sa të hiqen vizat për kosovarët.

“Me mjekërr dhe flokë të gjata, sado që rriten, deri në liberalizim”, ka shkruar Labi mbi foton e tij.

Ditë më parë, Labi mori pjesë në protestën e studentëve në Prishtinë, ku dha premtimin që do ta dorëzojë edhe pasaportën e Shqipërisë.

Komento: