Linda Premium Residence sjell Evropën në vendin më të mirë në Prishtinë

15:28 | 03 Qershor 2019

Al Trade Center prezantohet përmes projektit gjigant Linda Premium Residence, që e ka sjell Evropën në vendin tonë.

Krejt, kjo pasi që Linda Premium Residence ka jetësuar projektet sipas standardeve evropiane në vendin më të duhur në Prishtinë.

Jo vetëm një mrekulli arkitekturore nga pamja, Linda Premium Residence ofron kushte të mrekullueshme për jetesë, duke e bërë dukjen madhështore, e paraprirë për jetesë moderne po ashtu e mrekullueshme brenda kompleksit.

Një kompleks që mund të thuhet, kryefjalë për nivelin botëror të ndërtimit është kompleksi Linda Premium Residence.

Projekti ka dobi të pafundme dhe përparësi të cilat do t’i shijoni për vite e gjenerata të tëra.
Andaj, zgjidhni kompleksin Linda Premium Residence që është gjëja më madhështore arkitektonike që i ka ndodhur kryeqytetit në vitet e fundit.

Linda Premium Residence gjendet në rrugën A, që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Të gjitha këto mund të bëhen tuaja shumë lehtë dhe me mundësi financimi afatgjate që ndërtuesi Al Trade Center e ofron në bashkëpunim me bankën NLB.

Më poshtë ju sjellim disa karakteristika të ndërtimit të kompleksit Linda Premium Residence:

– Izolim i jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese

– Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik

– Dy sisteme të ngrohjes qendrore

– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit

– Ujë dhe sigurim me vëzhgim të kamerave 24 orë

– Sistemi Smart Home

Për të blerë banesën në kompleks kontaktoni në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.

info altradecenter com, altradecenter com

Komento: