Mblidhet kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Mblidhet kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

10:23 | 25 Qershor 2021

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot mban mbledhjen e radhës ku do të diskutohet për përgatitjet për seancën plenare.

Sipas njoftimit të kryesisë, aty do të shqyrtohet raporti vjetor i performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020, si dhe raporti vjetor i Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.

Rendi i ditës

Miratimi i procesverbali të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,
Përgatitjet për Seancë plenare:

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4. Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020,

5. Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020

Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Komento: