Merret vendimi, tash e tutje kjo gjë do të ndodh ҫdo të diel në Mitrovicë

14:24 | 24 Shkurt 2019

Policia e Kosovës ka marr një aksion në qytetin e Mitrovicës.

Këtë të diel, inspektorati i Komunës së Mitrovicës ka ndërmarrë një aksion me Policinë, për t’i mbyllur të gjitha lokalet, përjashtim kafeneve.

Bëhet fjalë për biznese të ndryshme në këtë qytet. Të hapura kanë mbetur vetëm kafenetë nëpër shetitoren e qytetit.

Kjo praktikë për pushim ditëve të diela përdoret në shumicën e vendeve perëndimore dhe Mitrovica bëhet komuna e parë në Kosovë.

Komento: