Milanine pret ky dënim nga UEFA

13:58 | 07 Dhjetor 2018

Milani pret me besim vendimin e UEFA-s, i cili do të duhet t’i komunikojë Rossonerëve dënimin për mosplotësimin e Panairit Financiar në trevjeçarin 2014-2017.

Sipas thashethemeve të fundit nga Nyon, dënimi duhet të vijë së shpejti dhe ndëshkimi duhet të jetë proporcional.

Sipas La Gazzetta dello Sport, ndëshkimi mund të jetë shumë i ngjashëm me atë që i është caktuar Interit tre vjet e gjysmë më parë: siç ndodhi me Nerazzurët, ndëshkimi në fakt duhet të paguhet në dy pjesë dhe zbritur, nëse në ndërkohë, llogaritë do të përmirësohen derisa të jenë brenda parametrave të përcaktuar nga Play Fair.

Me pak fjalë, do të vendoset një shumë dhe trendi i qarkullimit do të monitorohet, për të vendosur nëse do të mblidhet pjesa e pezulluar: në këtë rast ndëshkimi do të jetë proporcional, përndryshe, nëse konsiderohet tepër i rëndë, ‘të përjashtojë një apel të ri në Tas të Lausanne. /ORAinfo/

Komento: