Ministri Bytyqi merr pjesë në përurimin e stadiumit në Malishevë

14:31 | 08 Dhjetor 2018

Sot është përuruar stadium i qytetit ‘Liman Gagaj’ në Malishevë.

Në përurimin e stadiumit ka marrë pjesë edhe ministri i Arsimti, Shyqiri Bytyçi.

Me poshtë e gjeni postimin e ministrit Bytyqi:

Në Malishevë, në përurimin e stadiumit të qytetit “Liman Gegaj”.

Një mundësi e mirë për të rinjtë e qytetit të Malishevës, për sportistët, dashamirët e futbollit dhe jo vetëm, por mbi të gjitha për tifozët “Çelikët”, që në çdo moment kanë mbështetur klubet sportive të Malishevës.

Urime dashamirë të sportit në Malishevë!

Komento: