Ministri Bytyqi uron Fitër Bajramin: Kjo ditë t’i gjejë besimtarët në paqe

07:27 | 04 Qershor 2019

Myslimanët në gjithë botën po e festojnë sot Fitër Bajramin.

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka uruar festën e Fitër Bajramit, ku ka uruar që vlerat e kësaj dite të barten në brezat që do vijnë.

Ja postimi i plotëi ministrit:

Të nderuar qytetarë të besimit islam,Uroj t’u jetë pranuar agjërimi gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, si përkushtim e adhurim ndaj Zotit!

Uroj, po ashtu, që dita e Fitër Bajramit të ju gjej në paqe, harmoni e dashuri në familjet tuaja, sepse këto edhe janë vlerat universale, mbi të cilat jetojmë dhe e zhvillojmë vendin tonë, botën tonë!

Uroj t’i bartim këto vlera te brezat që do të vijnë, sepse këto janë vlera që sigurojnë të ardhme edhe më të mirë për të gjithë ne!

Uroj të keni gjithë të mirat në jetën tuaj dhe të familjeve tuaja!Me respekt, Shyqiri Bytyqi, ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

Komento: