Miratohet në lexim të parë buxheti për vitin 2019

16:30 | 21 Dhjetor 2018

Kuvendi i Kosovës ka votuar në lexim të parë projektbuxhetin për vitin 2019.

Me 62 vota për është miratuar Projektligji për Ndarjet Buxhetore në vitin 2019.

Paraprakisht, Partia Socialdemokrate ka kushtëzuar votimin e këtij projektligji me disa kërkesa.

Të njëjtat, i janë parashtruar kryeministrit të vendit, Ramush Haradinaj.

Ndërkaq që ky i fundit ka thënë se PSD-ja është treguar shumë parimore në shumë situata, dhe si e tillë kërkesat e tyre janë të drejta.

Në këto pika të kërkesave të PSD-së, përfshihet edhe lirimi nga detyra i ministrit të Bujqësisë.

Komento: