Mitrovica ‘pushtohet’ nga flamujt amerikan

09:17 | 14 Dhjetor 2018

Kosova sot bëhet me ushtri, dhe kjo ka bërë që në të gjitha komunat e Kosovës të nis festa.

Derisa veriu i Mitrovicës është mbushur sot me flamuj të Serbisë, në jug të këtij qyteti valviten gjithandej flamuj amerikanë.

Kjo, pasi që Shtetet e Bashkuara kanë njoftuar se do të mbështesin transformimin Forcave të Sigurisë në Forca të Armatosura.

Komento: