Mos dilni jashtë, ja çfarë ajri është sot

10:40 | 18 Janar 2019

Ajri i ndotur po vazhdon në Prishtinë.

Ajri i mëngjesit të sotëm del të jetë i pashëndetshëm për qytetarët e kryeqytetit.

Sipas matjeve të orës 09:00 të cilësisë së ajrit nga matësit e Ambasadës Amerikane në Prishtinë, cilësia e ajrit del të jetë 187 AQI.

Me këtë nivel të ndotjes rekomandohet që në bazë të këtij niveli të ajrit fëmijët dhe të rriturit me sëmundje të frymëmarrjes, si astma, duhet të kufizojnë qëndrimin e zgjatur në natyrë.

Komento: