Mozzik dhe Loredana arrijnë në Prishtinë, shikoni veprimin e tyre

20:29 | 09 Maj 2019

Rasti i Mozzikut e Loredanës vazhdon të jetë shumë i përfolur.

Ҫifti i njohur tashmë kanë arritur në Prishtinë.

Në Aerportin e Prishtinës, kanë arritur dy reperët nga Bazeli i Zivres.

Loredana dhe Mozzik kanë refuzuar të prononcohen për media, duke u larguar shpejt nga Aerporti.

Ata po i priste një furgon dhe me ta ishte edhe vajza e tyre gjashtëmuajshe.

Komento: