Mozzik i del në mbrojtjes gruas së tij, ja çka thotë ai për ngjarjen

14:27 | 10 Maj 2019

Loredana dhe burri i saj Mozzik janë sqaruar para mediave rreth raportimeve për mashtrim qe reperja nga Ferizaj i bëri çiftit zviceran.

Në një konferencë për media të mbajtur në Prishtinë, ai ka thënë se mediat janë munduar t’ia njollosin moralin atij dhe familjes së tij.

Ai po ashtu ka thënë se mediat do të ishte më mirë që të publikojnë lajme se Loredana Zefi është duke incizuar një videklip të ri, se sa të merren me rastin në fjalë.

“Unë nuk jam person që jam fyer. Shumica prej juve janë mundu me na njollos moralin që e kemi kriju me punë dhe sukses. Sa i përket këtyre temave, Loredanën e kam gru dhe çka do që ndodh unë do të jem me to”, ka thënë ai.

“Ju ma mirë është me qit një lajm që Loredana është tu e qit një videoklip, sepse shpërthyt se kumedit se çka ka ndodhë”, ka thënë në fund Aliu.

Komento: