Muaji i Shenjt i Ramazanit, Halil Kastrati jep një lajm fantastik për qytetarët

21:53 | 06 Maj 2019

310 persona do të kenë mundësi të ushqehen në kuzhinën e “Jetimat e Ballkanit”.

Hoxha dhe humanisti i madh, Halil Kastrati, dhe shoqata që ai e udhëheq “Jetimat e Ballkanit”, me rastin e muajit të madhërishëm të Ramazanit, kanë njoftuar se në kuzhinën e tyre, për çdo ditë do të kenë mundësinë të ushqehën 310 persona.

Sot ata kanë bërë shpërndarjen e iftarit të parë, e të do të ketë edhe deri në fund të Ramazanit.

Me këtë rast Halil Kastrati, ka falënderuar të gjithë donatorët që bënë të mundur.

Komento: