Mungesa e letërnjoftimeve, çka po ndodh?

20:22 | 10 Maj 2019

MPB e papërgatitur për fluksin.

Një qytetari i doli një telash me dokumentin identifikues.

Ndonëse aplikoi për letërnjoftim dhe pagoi shumë para, nuk u pajis me të në kohën e paraparë.

Komento: