Mungesë e librave për këto klasë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Mungesë e librave për këto klasë

23:40 | 10 Shtator 2019

Tashmë ka filluar procesi mësimor, por ka mungesë të librave.

Ka nisur java e dytë e vitit të ri shkollor, por nxënësit e klasave të 8–ta dhe të 9-ta të shkollës fillore “Faik Konica” në Prishtinë ende nuk janë kompletuar me tekste mësimore.

Jo të gjithë nxënësit që i kaluan këto dy nivele të shkollimit nuk I kthyen librat në shkollë. U arsyetuan se ato u ishin vjetëruar tej mase.

Ata që mbetën pa tekste shkollore s’patën alternativë tjetër përveç se t’i blejnë ato të reja në librari.

Komento: