Nata e parë e vitit 2019, e gjeti Prishtinën në këtë gjendje – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Nata e parë e vitit 2019, e gjeti Prishtinën në këtë gjendje

20:13 | 01 Janar 2019

Nata e parë e vitit 2019, nuk e gjeti në gjendje aspak më të mirë Prishtinën.

Megjithëse është një problem me të cilin qytetarët po përballen tash e sa kohë, ajri në Prishtinë edhe në mbrëmjen e parë të vitit 2019 po cilësohet të jetë i pashëndetshëm.

Sipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është 117.

Ajri në këtë gjendje cilësohet si i pashëndetshëm sidomos për grupet e personave të ndjeshëm.

Këtu hyjnë fëmijët, pleqtë dhe ata që kanë sëmundje me frymëmarrje. Për këta persona rekomandohet që të evitojnë daljet jashtë.

Komento: