Ndotja e ajrit e ka ‘pushtuar’ Prishtinën – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Ndotja e ajrit e ka ‘pushtuar’ Prishtinën

09:35 | 08 Janar 2019

Ndotja e ajrit e ka ‘pushtuar’ kryeqytetin e Kosovës.

Prishtina edhe më tutje po vazhdon të përballet me ndotje të lartë të ajrit.

Edhe mëngjesin e sotëm prishtinasit janë përballur me ndotje të ajrit.

Në bazë të matjeve të fundit që i ka bërë matësi i Ambasadës Amerikane për cilësinë e ajrit, në ora 08:00 ndotja ka arritur 139 PPM.

Kjo shkallë e ndotjes llogaritet të jetë jo e shëndetshme.

Madje kjo masë e ndotjes së ajrit është shumë e pashëndetshme për të rriturit dhe fëmijët që kanë probleme me sëmundje të frymëmarrjes.

Preferohet që këta persona të kufizojnë daljet e tyre në natyrë.

Komento: