Në ditët e fundit të shtatzënisë– Kiara Tito duket se ka gjithçka gati për të voglën e saj

22:15 | 02 Prill 2024

Kiara Tito është në ditët e fundit të shtatzanisë së saj.

Ajo dhe Luizi duket se kanë çdo gjë gati për të mirëpritur në jetë vogëlushen e tyre.

Kiara ka treguar pjesë nga rrobat e para për vogëlushen e tyre.

Veshjet e para të një fëmije janë gjithmonë të veçanta, dhe videot e ndara nga Kiara reflektojnë këtë emocion, duke treguar zgjedhje të rrobave të buta, me ngjyra të ngrohta.

Komento: