Në këtë vende do të ketë ndërprerje të rrymës – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Në këtë vende do të ketë ndërprerje të rrymës

18:08 | 11 Tetor 2019

Njofton KEDS-i.

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet në disa zona të Kosovës. Sipas e kësaj, gjatë vikendit do të ketë ndalesa të rrymës.

Plani i KEDS:

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova do të ketë ndërprerje totale të TR1-TR2-TR3: prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i trenit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Pompat e Ujësjellësit, Pjesen te tregu, Uglar, një pjesë të Fushë Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku. Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambulanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje .

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit dhe ndërrimi i ndërprerësave të fuqisë.

13 10 2019

Punime të palëve të treta

Peja

1.

Në TS 35/10kV Peja ll dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Asllan Qesma (te Zena) (kodi 50051002) prej orës 06:00 – 10:00

Vendet: 2 Korriku,Jarina nga dalja shtepia e kultures,Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit.

14.10.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat – Magure (Kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përҫuesve.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binqë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi përçuesve.

Mitrovica

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqefci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim isolatorëve dhe shtrëngimi i përҫuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshan (Kodi: 51000005) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Ibrahim Haxhite, Lumbardhi.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndrrim isolatorëve, shtrëgimi i përҫuesve.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, shtërgimi i përçueseve, ndërrimi i isolatorëve të dëmtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të demtuara.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i isolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i dy shtyllave të drurit dhe pastrimi i trasesë.

15.10.2019
Me kërkesë të palëve të treta

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Prizren 3 dotë ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Prevalla (kodi 31000026036) prej orës 11:00 – 12:30

Vendet: Prevallë, Hotel Morea.

Arsyeja: Montimi i bazës së siguresave

Njoftim për projekte investive

Prishtina

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 09:00 -12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Montimi i shtyllave dhe konzollave.

16.10.2019

Punime nga KOST

1.

Në NS 110/10)kV Prishtina 1do të ketë ndërprerje totale: (Kodi: 100) prej orës 00:00 – 06:00

Vendet:Lagjja Kalabria, Ambasada Amerikane, Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika, Fabrika Amortizatorët, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumice, Betonjerka, Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK,Bercom, Simetronix, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Buçaj, Rekalit, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-itt, MAP-AKI, Ambasada Amerikane dhe ENK invest grup.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele, punime nga KOSTT.

Komento: