Nëse e shihni këtë person, njoftojeni menjëherë policinë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Nëse e shihni këtë person, njoftojeni menjëherë policinë

15:27 | 06 Shtator 2019

Policia e Kosovës po vazhdon të kërkojë ndihmën e qytetarëve për t’i kapur personat që janë të rrezikshëm për komunitetin.

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka siguruar autorizimin e Prokurorisë Themelore të Pejës për publikimin e fotos të personit të dyshuar, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij.

Personi i dyshuar është:

FISNIK (BAJRAM) LAJQI i lindur me 13.11.1982, në Pejë.

I dyshuari është i kërkuar për veprat penale si më poshtë:

1- (një) rast për veprën penale “Lëndim i rëndë trupor”

2-(dy) raste për veprën penale “ Përdorim i Armës apo mjetit të rrezikshëm”

2-(dy) raste për veprën penale “ Lëndim i lehtë trupor dhe përdorim i Armës apo mjetit të rrezikshëm”

I dyshuari i sipërcekur kërkohet nga Gjykata Themelore e Pejës.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkëngjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të paraqitet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)
039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
E-mail adresa: [email protected]

Komento: