Nesër Krasniqi prezanton vizionin e PDK-së për fuqizimin e gruas në vendimmarrje – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Nesër Krasniqi prezanton vizionin e PDK-së për fuqizimin e gruas në vendimmarrje

18:43 | 23 Shtator 2022

Nesër PDK do të mbajë një mbledhje.

Partia Demokratike e Kosovës do të mbajë nesër Konventën Programore të Gruas Demokratike të Kosovës.

Në këtë Konventë Programore, Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi do të shpalos programin dhe vizionin e Partisë Demokratike të Kosovës, që në qendër do të ketë barazinë dhe fuqizimin e gruas në vendimmarrje.

Motoja e kësaj konvente, “Bashkë!50/50”, duket të jetë synimi i ri i kësaj partie, për të rritur numrin e grave në të gjitha nivelet e vendimmarrjes dhe strukturave.

Komento: