Nis seanca e Kuvendit ku pritet të votohet buxheti për vitin 2019.

14:44 | 21 Dhjetor 2018

Nis seanca e Kuvendit, pritet votimi i buxhetit për vitin 2019.

Deutetët e Kuvendit të Kosovës kanë nisur sot seancën ku pritet të votohet buxheti përi vitin 2019.

Deputetët e opozitës ishin kundër votimit të këtij buxheti për shkak se është cilsuar si projekt-buxhet me shumë mangësi dhe lëshime.

Në sallë aktualisht gjinden 70 deputetë. Ndërkaq, kryesuesi i seancës, Xhavit Haliti u ka bërë thirrje edhe partive opozitare që të votojnë pro ose kundër pikave të rendit të ditës.

Komento: