Një grua ndërron jetë në Prishtinë

09:33 | 15 Janar 2019

Një vdekje e dyshimt ka ndodhur në Prishtinë.

Një grua ka ndërruar jetë gjatë trajtimit mjekësor në Prishtinë.

Një person ka njoftuar se bashkëshortja e tij kishte ndërruar jetë gjatë trajtimit mjekësorë.

Siç njofton policia, trupi i pajetë është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligjore për obduksion

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka deklaruar se bashkëshortja e tij, gjatë trajtimit mjekësor kishte ndërruar jetë. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori kompetent dhe me urdhër të tij, trupi i pajetë është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligjore për obduksion”.

Komento: