Njoftim i rëndësishëm për nxënësit

08:38 | 11 Maj 2019

Sot mbahet gara e diturisë për nxënësit e Kosovës.

Sot nxënësit e Kosovës të shkollave fillore dhe të mesme i nënshtrohen garave të diturisë.

Gara Nacionale e Diturisë mbahet për të gjithë nxënësit në të gjitha shkollat e Kosovës.

Mësimdhënësit dhe nxënësit janë njoftuar vetëm një ditë më parë për mbajtjen e garës.

Në disa shkolla pritet që kjo garë të mos mbahet në mungesë të përgatitjeve për shkak të kohës së shkurtë.

Komento: