Njofton KEDS-i, në këto vende do të ndalët rryma ditët në vijim – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Njofton KEDS-i, në këto vende do të ndalët rryma ditët në vijim

17:52 | 24 Dhjetor 2019

Për shkak të punimeve në rrjet, në këto vende do të ndërprehet rryma në ditët në vijim.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

26.12.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkesi (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjte, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar..

Arsyeja: Pastrimi I trases nga drunjët, evitim rreziku, ndrrimi I izolatorëve, shtrëngimi I përquesve, përforcimi I shtyllave.

Mitrovica

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjte, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave.

26.11.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Matiqani (Kodi: 19000041) prej orës 11:00 deri në ora 11:15 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:20.

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e Ormanit 0,4 KV në TSSH në Zllatar.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Zlatar (Kodi: 19000041008) prej orës 11:00 deri në ora 15:20 dhe prej orës 15:00

Vendet: Zllatar.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e ormanit 0,4 KV ne TSSH në Zllatar.

3.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafos së re.

4.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban, TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë)

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafos së re.

5.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Bercom.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shën Jerenemi (Kodi: 40000003201) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Pylltaria (Kodi: 40000003203) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV RE ING (Kodi: 40000003204) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Hasan Prishtina (Kodi: 40000003205) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV F&A ING (Kodi: 40000003206) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Shkoll e Kompetences (Kodi: 40000003247) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Fak.Shkencave Aplikative(Kodi: 40000003257) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Shën Jerenimi,TS-Pylltaria,TS-RE ING, TS-Hasan Prishtina,TS-F&A Inxhinjerig, TS-Shkolla e Kompetencave dhe TS-Fakulteti i Shkencave Aplikative.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemase (Kodi: 40040004) prej orës 09:00 deri në ora 09:30 dhe prej orës 20:30 deri në ora 21:00

Vendet: Rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu, rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Hoteli (Kodi: 40040004021) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Hoteli.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU.

4.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujevara (Kodi: 40041011) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi I Transformatorit të mbingarkuar

27.11.2019

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 21 Apollonia (Kodi: 10000013) prej orës 09:00 deri në ora 09:30 dhe prej orës 21:00 deri në ora 21:30

Ndërsa gjatë këtij intervalit kohor pa energji do të mbesin TS-at

TS 10/04 kV Emajliku (Kodi: 10000013051) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV ABB (Kodi: 10000013053) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Dinori (Kodi: 10000013103) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kVAgani (Kodi: 10000013050) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU Zllatar.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Adriatik Azemi B.Home(Kodi: 15018015188) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Graiqevct (Kodi: 15018015140) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Tregtia(Kodi: 15018015134; 148; 133; 149; 179; 231; 236; 237; 248;221; 251) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU Zllatar.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ndertesa (Kodi: 40042001223) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Bardhi (Kodi: 40042001230) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Tahir Hajrizi (Kodi: 40042001228) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Ndëertesa, Bardhi dhe Tahir Hajrizi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU.

2.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shën Jerenemi (Kodi: 40000003201) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Shën Jerenimi, TS-Pylltaria, TS-RE ING, TS-Hasan Prishtina, TS-F&A Inxhinjerig, TS-Shkolla e Kompetencave, TS-Fakulteti i Shkencave Aplikative.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave.

26.12.2019

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 09:00 – 09:20 si dhe nga ora 14:00-14:20

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave 10 kV.

2.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Polluzha(kodi 82081007010;009;032) prej orës 09:00 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV Kazniku 1(kodi 82081007011) prej orës 09:00 deri në ora 14:20

TS 10/04 kV Pompat(kodi 82081007040) prej orës 09:00 deri në ora 14:20

Vendet: Polluzha 1,2,3; Kazniku; Pompat Qifllak

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave 10 kV.

Komento: