Njofton KEDS, këto vende do të mbesin pa rrymë neser – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Njofton KEDS, këto vende do të mbesin pa rrymë neser

17:07 | 12 Shtator 2019

Po vazhdojnë punimet në rrjet.

KEDS ka njoftuar për orarin më të ri të reduktimeve të energjisë elektrike për ditën e nesërme.

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 09:30 deri në ora 10:30

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marecit dhe Mareci .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i bazës së siguresës.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Qagllavica 3 (Kodi:19000034034) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: Një pjesë e lagjes Çagllavica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit 0.4kV.

3.

Në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TMK Kalabria (Kodi:10000006071) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: TMK Kalabri.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i transformatorit.

Gjakova

1.

Në TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Acetileni (Kodi: 81000001) prej orës 07:30 deri në ora 09:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Në TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrom-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 07:30 deri në ora 09:00

Vendet: Rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjilani

1.

Në TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J18 Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllës këndore.

14.09.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prizreni

1.

Në TS 35/10kV Sharr(Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci i Ulët, Kësteci i Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e bazës se siguresave.

13.09.2019

Punime me kerkesë të KOSTT-it

Gjilani

1.

Në TS 35/10kV Artan do të ketë ndërprerje totale prej orës (Kodi: 60024001,60024002,60024003,60024004) 00:00 deri në ora 00:10

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë, Kolonia e Vjetër, Kolonia e minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik Minierat.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i furnizimit nga Badovci. Punime nga KOSTT-i.

2.

Në TS 35/10kV Lladovë do të ketë ndërprerje totale prej orës (Kodi: 61066004,61066006,61066011,61066012,61066013) 06:00 deri në ora 06:30

Vendet: Partesh, Budrikë e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnicë, Gumnishtë, Vrapqiq , Zhegër, Lladovë, Llashticë (një pjesë), Shurdhan, Pidiq, Selishtë, Çeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirët, Mulliri dhe Ceni company, Fabrika e radiatorëve, Pasjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i furnizimit nga Kllokoti, Punime nga KOSTT-i.

3.

Në TS 35/10kV Gjilani lll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku i makinave (Kodi: 60062011) prej orës 07:30 deri në ora 08:00

Vendet: rr: Bujanovcit:TS-440-Ukraincat,TS-22-Ideali-1, rr:Bujanovcit,TS-427-Morava E Binqes-rr: Xhorxh Uashingtoni,TS-23-28-Netori Xhorxh Uashingtoni,TS-21-Lepa Brena, rr. Abdulla Tahiri,TS-5-TMK-ja, rr: Adem Jashari, TS-428-Kazerma dhe rr: Abdulla Tahiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

4.

Në TS 35/10kV Gjilani lll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku I makinave (Kodi: 60062011) prej orës 23:00 deri në ora 23:30

Vendet: rr:Bujanovcit:TS-440-Ukraincat,TS-22-Ideali-1, rr:Bujanovcit,TS-427-Morava E Binqes-rr: Xhorxh Uashingtoni,TS-23-28-Netori Xhorxh Uashingtoni,TS-21-Lepa Brena, rr. Abdulla Tahiri,TS-5-TMK-ja, rr:Adem Jashari, TS-428-Kazerma dhe rr:Abdulla Tahiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT.

14.09.2019

Punime me kerkesë të KOSTT-it

Gjilani

1.

Në TS 35/10kV Artan do të ketë ndërprerje totale prej orës 00:00 deri në ora 00:10 (Kodi: 60024001, 60024002, 60024003, 60024004)

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë, Kolonija e Vjetër, Kolonia e minatorëve, Tullar, Jasenovik dhe Qeranovik Minierat.

Arsyeja e ndërprerjes: Kthimi i furnizimit në gjendjen fillestare.

14.09.2019

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit të ri.

2.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Sfeqel Visoka (Kodi:1400008050) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Sfeqël.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit 0.4kV.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Kodra e Trimave 5_2 (Kodi:13000015059) prej orës 10:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Nje pjesë e Kodrës së Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

4.

Në NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë-Radashevc (Kodi:14016001) prej orës 09:30 deri në ora 13:30

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit.

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Runik-Kisha;

NS 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 10:00 deri nëe ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-1;

NS 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-2;

NS 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Bajë;

NS 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Syrigan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave./Lajmi.net/

Komento: