Nora Istrefi tregohet solidare, ja veprimi i saj

12:08 | 06 Dhjetor 2018

Këngëtarë të shumtë, iu kanë bashkuar projektit “Ti barabartë unë”, ditë kjo që iu dedikohet personave me aftësi të kufizuara.

E njëra ndër to, është edhe Nora Istefi, e cila me anë të një postimi në Istagram, ka treguar se iu ka bashkëngjitur kësaj iniciative.

Ajo në postimin e publikuar ka ardhë me disa fotografi, e cila shihej me një grua me aftësi të kufizuara, dhe që ndodhej në karrocë, e padyshim afërsia e Norës ndaj saj ishte mjaft e madhe, ku ndër të tjera edhe kishte shkruar diçka shumë të saktë.

“Të gjithë jemi të barabartë”, ishte shkrimi i saj.

Kujtojmë se Nora, ka disa ditë që ka paralajmëruar projektin e saj të rradhës, e që këtë herë është në bashkëpunim me reperin e njohur nga Shqipëria, Skerdin.

Komento: