Nuk ishte parë më herët, një gjë shumë e ҫuditshme ndodhi në Fushë Kosovë

21:56 | 19 Dhjetor 2018

Një gjë interesante ka ndodhur sot në Fushë Kosovë.

Semaforët nuk punonin sonte në Fushë Kosovë, duke rrezikuar jetën e këmbësorëve.

Semaforët që gjenden afër Shkollës “Mihajl Grameno”, sonte nuk punonin mirë.

Duke u ndezur në të njëjtën kohë dy sinjalizuesit për këmbësorë, ngjyra e gjelbër që thotë “kalo” dhe ajo e kuqe që thotë “mos kalo”.

Komento: