Nxënësit nga Prizreni lënë Kosovën për të ikur në Perëndim, shikoni veprimin e mësuesve – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Nxënësit nga Prizreni lënë Kosovën për të ikur në Perëndim, shikoni veprimin e mësuesve

11:41 | 08 Shkurt 2019

Ikja e të rinjëve nga Kosova, është bërë dukuri shumë e shfaqur.

Një ngjarje të dhimbshme e ka ndarë në Facebook një mësues i shkollës “Dy Dëshmorët” në Piranë të Prizrenit. Tre nxënës janë përshëndetur me personelin e shkollës pasi bashkë me familjet e tyre kanë lënë vendin për të jetur dikah në botë

Mësuesi i shkollës shkruan se “femijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.

Shihni postimin e plotë:

Në shf.Dy Dëshmorët në Piranë,sot kujdestarët e klasëve dytë,katër dhe pestë,organizuan përcjellje për 3 nx.që pa dëshirën e tyre duhet të ndahen me lotë në sy duke u përshëndetur me shokët, shqet,mësuesen e mësuesit e tyre , vetem për të bërë bashkim familjarë jashtë vendit.

Nx.të edukuar,të sjellshem,të respektuar qe ne ditarët e tyre lanë velersim maksimal.Fjala lamtumirë ishte shumë e rëndë dhe emocionuese për mësuesen Sahadete dhe mësuesit Muharem dhe Mehmet Spahiu!

Unë uroi që këta nx të jenë nënë mrojtjen e Allahut,dhe një ditë t’i kthehen vendit duke kontribuar në KOSOVË që është vendi më i mirë në botë!

Komento: