Parashikimi i mëngjesit nga bastoret, me këto ndeshje mund t’i fitoni afër 1600 euro

09:00 | 09 Dhjetor 2018

Sot, si në çdo vikend tjetër do të zhvillohen shumë ndeshje në ligat evropiane.

E diela do të jetë spektakolare për adhuruesit e futbollit evropian.

Gjatë ditës së sotme do të zhvillohen disa ndeshje.

Kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet e ditës së sotme.

Ndeshjet e parashikuara nga bastoret arrijën koeficientin 158, që do të thotë se me 10 euro mund t’i fitoni 1 558 euro.

Megjithatë, në baste asgjë nuk është e sigurt dhe këto janë vetëm parashikime që mund të mos dalin ashtu siç janë parashikuar.

Komento: