Për abonuesit 1 vjeçar, 20 për qind zbritje për fund-vit

17:26 | 19 Dhjetor 2018

Këtë fund-vit, të gjithë parapaguesit 12 mujor për pakot Premium HD, që ofrojnë përmbajtjen më të mirë televizive në vend, mund ta marrin atë me 20 për qind zbritje.

Ndërsa pakot tjera Familjare HD do të kenë 15 për qind zbritje.

Kjo zbritje vlen për shërbimet televizive dhe për ato të kombinuara Internet + TV.

Premium HD është pakoja më e kompletuar në treg, me më shumë se 150 kanale televizive, me përmbajtjen më të pasur sportive, përfshirë ligat më të mira të futbollit, si Premier League, La Liga dhe Serie A dhe kanalet më të popullarizuara sportive në botë.

Përderisa pakoja Famijare HD, përmban më shumë se 130 kanale dhe është pakoja ideale për adhuruesit e filmit, dokumentareve dhe programeve më të mira për fëmijë. Për më shumë, klientët e Familjare HD, mund të shijojnë ndeshje sportive gjatë vikendit – të dy prej ligave më të rëndësishme në botë, La Liga dhe Serie A.

Kjo ofertë është promocionale, për të gjithë klientët që preferojnë ta kenë parapagimin 1 vjeçar.

Komento: