Përjetoni rehatin dhe komoditetin në banesat e Linda Premium Residence – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Përjetoni rehatin dhe komoditetin në banesat e Linda Premium Residence

10:25 | 29 Janar 2019

Kompleksi Linda Premium Residence është duke u realizuar në mënyrë të shkëlqyeshme nga Al Trade Center.

Ky projekt po ndërtohet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën.

Por, ky projekt po del të jetë ndër më të veçantitë në kryeqytet duke ofruar rehati dhe komditet.

Së fundmi kompleksi më madhështor që po ndërtohet në kryeqytet ka konfirmuar se izolimet e banesave do të jenë me mure ndarëse të veçanta janë të përbëra me:

Nuk ka gjasa që fqinjët t’iu shqetësojnë në një banesë të tillë, aty ku do të gjeni rehatinë e përhershme për gjithë jetën tuaj larg nga zhurmat dhe shqetësimet e përditshme.

Linda po jetësohet me hapa të shpejtë, duke u shndërruar në atraksion kyç të së ardhmes në vendin tonë.

Tashmë edhe shitja e banesave po shkon me hapa të shpejt dhe bëhuni sa më parë me banesë në Linda Premium Residence, ajkën arkitektonike të Prishtinës.

Kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe 38649777127, 049/318-676

Infoaltradecenter com

Altradecenter com

Komento: