Përleshje mes profesorëve dhe nxënësve në gjimnazin “Haxhi Zeka” – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Përleshje mes profesorëve dhe nxënësve në gjimnazin “Haxhi Zeka”

20:56 | 28 Maj 2019

Zënka nxënësish dhe profesorësh në gjimnaz.

Në gjimnazin “Haxhi Zeka” të Istogut disa nxënës janë përleshur mes vete. Dikush po dyshon se kjo u bë me shtytje ose dijeni të mësimdhënësve.

Në këtë shkollë janë edhe tre mësimdhënës që po përballen me organet e drejtësisë si pasojë e disa mosmarrëveshjeve që i kanë nisur për punë dhe kanë mbaruar në personale.

Komento: