Plaçkitet një shofer, ia marrin 100 euro

14:17 | 05 Janar 2019

Grabitjet dhe plaçkitjet me armë janë bërë shumë të shpeshta në vendin tonë.

Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se me datë 29.12.2018 rreth orës 18:00 vëllai i tij derisa ishte duke kaluar me automjetin e tij, është ndaluar nga katër persona të maskuar, të uniformuar, dhe dyshohet se nën kërcënimin e armës i kishin grabitur njëqind(100) euro.

Viktima kishte hezituar ta raportoi rastin, i cili me vendim të prokurorit do të intervistohet me datë 05.01.2019 në stacionin policor.

Rasti është duke u hetuar.

Komento: