Premtoi shumë por dështoi keq, Ahmeti po del të jetë kryetar i dobët

14:26 | 05 Mars 2019

Kishte premtuar shumë për qytetarët e Prishtinës, por duket se Shpend Ahmeti nuk ka arritur të i plotësojë as gjysmën e premtimeve.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti kishte dhënë premtime të shumta në fushatën e zgjedhjeve lokale.

I pari i kryeqytetit, Shpend Ahmeti po del të jetë i dobët sa i përket mbajtës së premtimeve.

Në një hulumtim të publikuar nga instituti “GAP” për periudhën janar 2018 – dhjetor 2018, Ahmeti ka premtuar vetëm 10 premtime, nga gjithsej 81 sa i kishte bërë në kohë fushate.

Dy prej tyre janë gjysmë të përmbushura, 30 të filluara dhe 39 të tjera nuk kanë filluar fare.

Mos efikasiteti i Ahmetit mund të lidhet edhe me angazhimin e tij në strukturimin e Partisë Social Demokrate si dhe bashkëngjitjen e tij në Ekipin Negociator

Komento: