Presidenti takohet me Ekipin Negociator për Dialogun me Serbinë

14:23 | 24 Dhjetor 2018

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaҫi ka takuar Ekipin Negociator për Dialogun me Serbinë.

Ka nisur takimi i Thaçit me Fatmir Limajn dhe Shpend Ahmetin.

Ditë më parë Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën propozuar nga Partia Socialdemokrate.

Ajo bëri që të zgjidhen 12 anëtarë të një ekipi negociator që do të udhëhiqet nga Shpend Ahmeti, Kryetar i PSD-së dhe Fatmir Limaj nga Nisma Socialdemokrate.

Komento: