Presidenti Thaçi udhëton për Davos të Zvicrës

10:46 | 22 Janar 2019

Kreu i shtetit të Kosovës, Hashim Thaçi ka udhëtuar sot drejt Davosit të Zvicrës ku do të merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror.

Thaçi ka udhëtuar për në Davos të Zvicrës, për të marrë pjesë në Forumin Ekonomik Botëror, ku pritet të marrin pjesë liderët e vendeve më të fuqishme të botës.

Udhëtimin e Thaçit drejt Davosit e ka konfirmuar edhe kabineti i Thaçit, i cili ka thënë se Zyra e Informimit do të njoftojë zyrtarisht më vonë.

Sikurse herëve tjera edhe në forumin e sivjetmë pritet të marrë pjesë një numër i madh përfaqësuesish të qeverive të vendeve të ndryshme të botës dhe drejtues të ekonomisë në Forumin e Davosit.

Gjithsej forumi pret tradicionalisht rreth 2500 pjesëmarrës që vijnë nga më shumë se 100 vende të ndryshme të botës.

Komento: