Psikologjia e të jetuarit në ‘Banesë’: Pse është e rëndësishme vendbanimi ku vendoseni? – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Psikologjia e të jetuarit në ‘Banesë’: Pse është e rëndësishme vendbanimi ku vendoseni?

12:37 | 12 Dhjetor 2019

Ekziston një arsye se pse gjëja e parë kur e takojmë ndokënd, menjëherë pasi mësojmë emrin e tyre i pyesim ku banoni, çfarë është shtëpia për ju?

Sepse, lokacioni ku vendoseni tregon shumë për ju dhe për mënyren e jeteses suaj, apo edhe
çfarë jetese do ta keni.

A jetoni me disa lloj problemesh të përditshme, për shembull në kompleks keni gjelbërim të pa mjaftuar ose nuk keni vend për parkim, sfida të përditshme, nervosa, kushte të paplotësuara?

Në Linda Premium Residence nuk keni asnjë lloj stresi, nevojave tuaja bazike apo hapsiresës
suaj private. Sigurohuni që ta zgjidhni atë e cila ju lehtëson jetesën.

Kur njerëzit blejnë një shtëpi të re, banesë, penthouse apo çfarë do vendi tjetër, ekzistojnë
modele të parashikueshme të sjelljes që ndodhin gjatë gjithë procesit.

Lufta e brendshme midis emocionit dhe logjikës është e zakonshme tek blerësit e shtëpive apo banesave, dhe besoj se të gjithë e kanë përjetuar këtë gjë. Por, ajo çka na ndihmon në zgjedhje është vendbanimi dhe karakteristikat e përgjithshme, vlera aftagjate e të jetuarit në një vend.

Të gjithë duan të blejnë një banesë që ka karakteristika të shkëlqyera. Sfida për blerësit e banesës është të gjejnë ekuilibrin e përsosur midis asaj që është praktike dhe asaj që është tërheqëse.

Këto sfida Al trade Center i ka marrë parasysh kur ka strukturuar dhe nisur ndërtimin e Linda
Premium Residence duke i bërë banesat praktike dhe njëkohësisht tërheqëse.

Për të filluar një jetë e re, large pengesave të përditshme ju propozojme të shikoni një hapsirë banuese të re në Linda Premium Residence e cila gjendet në një pozitë shume të përshtatshme sa me lokacion ‘Prishtina e Re’ në Veternik, standardeve të ndërtimit dhe kushteve që karakterizon lagjën të cilën jetoni.

E jeta e re për ju mund të fillojë, madhështia arkitekturore e vendit tonë, e cila ofron banesa të standardeve botërore në një lagje që i ka të gjitha dhe sjellë Evropën në dyert e banesës suaj.

Ky kompleks ka vlera të pafundme. Keni zgjidhje të shumëfishta të banesave, hapësira
gjelbëruese të gjerë ku mbizoteron rehatia, dhe këndi i preferuar pranë terrasave.

Duke zgjedhur më të mirën ju ofroni zgjidhje për vetën dhe jetën tuaj.

Për më shumë detaje na telefononi në:

0800 77 770(pa pagesë), 383(0)44 976 777, 383(0)49 777 127, 383(0)49 318 676.

info altradecenter com

altradecenter com

Komento: