Qeveria e Kosovës me tri masa të reja kundër Serbisë

16:17 | 09 Dhjetor 2018

Ditë më parë, Qeveria e Kosovës vendosi taksën prej 100% për produktet serbe.

Prishtina përgatit masa të reja kundër Serbisë: heqja e sistemit të pagesave në veri të Kosovës, ndalimi i hyrjes së ministrave dhe zyrtarëve serbë, si dhe ndalimin e hyrjes për automjetet me targa të Serbisë, shkruan “Alo”, pa specifikuar burimet.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar do të ketë masa të reja kundër Serbisë, përveç taksës prej 100 për qind të mallrave nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, Kosova po përgatit masa të tjera të rënda.

Haradinaj tha se tarifat do të shfuqizohen vetëm kur Serbia të njohë pavarësinë e Kosovës.

Komento: