Sarri merr lajmin katastrofal

13:53 | 08 Maj 2019

FIFA ka refuzuar ankesën e Chelseas për të hequr ndalimin e transferimit një vjeçar për shkelje në lidhje me nënshkrimet e futbollistëve të rinj.

Chelsea u ndalua nga regjistrimi i lojtarëve të rinj për dy dritare të transferimit në shkurt, duke i bërë ata të marrin masa, përcjell ORAinfo.

Megjithatë, thirrja e tyre për embargon të ngrihet gjatë procesit të apelit tani është ndjekur nga FIFA duke qëndruar me vendimin e saj.

Një deklaratë thotë: “Komiteti i Ankesave i FIFA-së ka vendosur të mbështesë pjesërisht ankesën e paraqitur nga Chelsea FC kundër vendimit të Komitetit Disiplinor të FIFA për të sanksionuar klubin me një ndalim për regjistrimin e lojtarëve të rinj në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar për dy dhe periudha të njëpasnjëshme regjistrimi.

“Ky ndalim aplikohet në klub si një e tërë – me përjashtim të ekipeve të grave dhe futsal – dhe nuk e pengoi lirimin e lojtarëve”, thuhet në njoftim./ORAinfo/

Komento: